hemaco

:: Lagere school :: VHTI (TSO / BSO) :: Avondschool ::

Heilige Maagdcollege Dendermonde

Visie door ervaring

Laatste updates Heilige-Maagdcollege Dendermonde

Laatste updates

16.09.2014 Mgr. DelgadoOp dinsdag 16 oktober kregen de scholen van het toekomstige Óscar Romerocollege, waaronder ook onze school, hoog bezoek van Monseigneur Van Looy, bisschop van Gent, en Monseigneur Jesus Delgado, vicaris-generaal in San Salvador en destijds secretaris van de in 1980 vermoorde aartsbisschop van El Salvador, Óscar Romero. Ook burgemeester Piet Buyse, peter van het project, gedeputeerde van de provincie Jozef Dauwe en deken Paul De Baere maakten hun opwachting. Mgr. Delgado getuigde van het martelaarschap van Óscar Romero. Klik hier voor een artikel over dit bezoek samen met een fotoreportage. 
14.09.2014 Op vrijdag 19 september vindt de Sportdag plaats. Klik hier voor de informatiebrochure.
13.09.2014 PensioensvieringOp vrijdag 12 september namen we afscheid van vier monumenten uit de geschiedenis van het college: Rudy De Maere, Georges De Troetsel, Erik Robberecht en Paul Van Cauteren. Het feestcomité zorgde voor een mooie pensioenviering met de nodige afscheidsspeeches, cadeaus, bloemen en gepaste muziek. Danny Van de Velde bracht hulde aan Paul Van Cauteren. Koen Straetman zwaaide Rudy De Maere uit en Geert De Lathouwer nam afscheid van Erik Robberecht met een afscheidsspeech van Gert Vinck. We wensen onze collega's alvast het allerbeste toe buiten de muren van het college. We waren ook blij dat we heel wat oud-collega's mochten begroeten. Ga naar de rubriek Blikvangers om enkele foto's van deze pensioensviering te zien.
11.09.2014 Inleefdag eerstesOp dinsdag 2 september hadden onze eerstejaars hun Inleefdag. Dankzij het enthousiasme van de organisatoren en de leerlingen werd het een mooie dag waarop iedereen via allerlei spelletjes en activiteiten elkaar wat beter kon leren kennen. Ga naar de rubriek Blikvangers om enkele foto's van deze zonnige kennismakingsdag te zien, met dank aan Bie Michem.

Klik hier voor de updatepagina van het vorige schooljaar.

Agendamenu Heilige Maagdcollege Dendermonde
Aankondigingen
Schoolonline
Weekagenda
Senegalproject
Project Zuid-Afrika
Zoekmachine
Gebruik deze zoekmachine als je iets niet op de site kunt vinden of het hele internet met dank aan FreeFind

Site search Web search

Bibliotheek
Bib
Klik hier om de online catalogus te raadplegen van de schoolbibliotheek. Tik een * in om de hele collectie te zien. Klik hier (PDF, 1,5 Mb) om de recente aanwinsten te zien.

Log in

Vision Webdesign - 2004