hemaco

:: Lagere school :: VHTI (TSO / BSO) :: Avondschool ::

Heilige Maagdcollege Dendermonde

Visie door ervaring

Ouderraad Heilige-Maagdcollege / VHTI

Ouderraad: Flash 2013-2014

29.01.2014: Ouderraad bakt pannenkoeken voor Lichtmis

Ter gelegenheid van O.L.V. Lichtmis, het naamfeest van onze school, bakten vrijwilligers van de Ouderraad pannenkoeken voor het hele college, waarvoor onze bijzondere dank. Bezoek dit fotoalbum voor enkele sfeerfoto's.

Ouderraad

 

22.11.2013: Activiteiten in 2014

Het schooljaar 2013 – 2014 gaat alweer snel vooruit en de eindejaarsperiode komt in zicht. Nog een volgehouden inspanning gedurende de eerste examenperiode en onze leerlingen kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Klik hier als als u meer informatie wenst te bekomen over onze activiteiten gedurende de eerste jaarhelft van 2014 en om te weten te komen hoe u actief lid kunt worden van de Ouderraad.

 

nieuwsbrief02.09.2013: Welkom & word lid van de ouderraad!

Bij de start van het nieuwe schooljaar wensen we als Ouderraad alle leerlingen en ook hun ouders veel succes toe! We nodigen alle ouders uit voor een warm welkomstwoord en om kennis te maken met onze werking. Graag hadden we als uw nieuw lid verwelkomd. 

Klik hier voor meer informatie over de Ouderraad en om te weten te komen hoe een steunend of actief lid van de Ouderraad kunt worden.

 

Klik hier voor het nieuwsarchief.

Last update 31.01.2014

Agendamenu Heilige Maagdcollege Dendermonde
Aankondigingen
Schoolonline
Weekagenda
Senegalproject
Project Zuid-Afrika
Zoekmachine
Gebruik deze zoekmachine als je iets niet op de site kunt vinden of het hele internet met dank aan FreeFind

Site search Web search

Bibliotheek
Bib
Klik hier om de online catalogus te raadplegen van de schoolbibliotheek. Tik een * in om de hele collectie te zien. Klik hier (PDF, 1,5 Mb) om de recente aanwinsten te zien.

Log in

Vision Webdesign - 2004