hemaco

:: Lagere school :: VHTI (TSO / BSO) :: Avondschool ::

Heilige Maagdcollege Dendermonde

Visie door ervaring

Sportnieuws HEMACO

Sportnieuws HEMACO 2015-2016

26.11.2015: Volleymeisjes pakken provinciaal brons

volley

Onze volleymeisjes hebben in de kleine finale van de SVS-competitie in Gent de Broederschool van Sint-Niklaas verslagen met 3-1 (25-22 / 25-20 / 20-25 / 26-24). Proficiat met jullie bronzen plak Mart, Linde, Marie, Delphine, Iris, Laura, Emma, Margo, Femke en coaches Sven Van der Linden en Pieter Lambrecht! Klik hier om de foto in het groot te zien.


08.11.2015: Scholencross

SVS

Op 28 oktober vond in Zwijnaarde het SVS provinciaal kampioenschap voor veldlopen plaats. Voor de eerste maal in de SVS geschiedenis van onze school slaagden twee broers, namelijk Sieben en Bent Roggeman, erin om beiden een medaille te halen op deze scholencross. We wensen Sieben, Iebe en Bent van harte proficiat met hun medaille en we zijn trots op de sportieve prestaties van al onze lopers.

Bekijk hieronder alle uitslagen met dank aan Jan Stevens.

SVS

Bezoek dit fotoalbum voor enkele foto's van deze scholencross, met dank aan Sietse Van der Kelen.Klik hier voor het Sportnieuws van het vorige schooljaar.

  Last update 26.11.2015

Agendamenu Heilige Maagdcollege Dendermonde
Aankondigingen
Klik hier voor de Taalnota.
Schoolonline
Weekagenda
Senegalproject
Project Zuid-Afrika
Zoekmachine
Gebruik deze zoekmachine als je iets niet op de site kunt vinden of het hele internet met dank aan FreeFind

Site search Web search

Bibliotheek
Bib
Klik hier om de online catalogus te raadplegen van de schoolbibliotheek. Tik een * in om de hele collectie te zien. Klik hier (PDF, 1,5 Mb) om de recente aanwinsten te zien.

Log in

Vision Webdesign - 2004