hemaco

:: Lagere school :: VHTI (TSO / BSO) :: Avondschool ::

Heilige Maagdcollege Dendermonde

Visie door ervaring

Sportnieuws HEMACO

Sportnieuws HEMACO 2013-2014

15.10.2014: Bronzen medaille volleybalmeisjes

Bronzen medaille

Na hun plaatsing in de voorronde in Gent, mochten onze meisjes in de finaleronde aantreden tegen St-Vincentius Gijzegem, Berkenboom en Heilige Familie uit Sint-Niklaas. We kunnen terecht trots op hen zijn, want zij behaalden de derde plaats in Oost-Vlaanderen en een bronzen medaille. We wensen hen en hun trainer van harte proficiat met dit sportieve resultaat.

Bezoek dit fotoalbum met enkele foto's met dank aan Bruno Van den Bussche.


13.10.2014: Nationaal Kampioenschap Dressuur

Kampioen

Denté De Schepper uit 4 HW heeft met haar pony Orchid's Syria een bronzen medaille behaald op het Belgisch kampioenschap dressuur. Denté werd zowel in de proef 'par equipe' als in 'de individuelle' en de kür op muziek derde. We wensen Denté van harte proficiat met dit mooie resultaat op nationaal niveau.


12.10.2014: Tragelvoetbalcompetitie vierdes

Tragel

Op vrijdag 10 oktober vond de Tragelvoetbalcompetitie plaats. Na een reeks van spannende wedstrijden met Sven Mettepenningen als scheidsrechter eindigden de 4 Latijn A en de 4 Grieks-Latijn / Latijn B en C samen op de eerste plaats. Na de krokusvakantie zal de volgende reeks wedstrijden volgen om te weten te komen wie de sterkste is.

Bezoek dit fotoalbum met enkele sfeerbeelden van de wedstrijden en met teamfoto's van de twee winnende ploegen.Klik hier voor het Sportnieuws van het vorige schooljaar.

  Last update 15.10.2014

Agendamenu Heilige Maagdcollege Dendermonde
Aankondigingen
Schoolonline
Weekagenda
Senegalproject
Project Zuid-Afrika
Zoekmachine
Gebruik deze zoekmachine als je iets niet op de site kunt vinden of het hele internet met dank aan FreeFind

Site search Web search

Bibliotheek
Bib
Klik hier om de online catalogus te raadplegen van de schoolbibliotheek. Tik een * in om de hele collectie te zien. Klik hier (PDF, 1,5 Mb) om de recente aanwinsten te zien.

Log in

Vision Webdesign - 2004